Pagina
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

NLA Bierproeverij 7 november 2020

7 november 2020 @ 19:45 - 22:30

Gratis

Van studieboeken naar rapporten, van bar naar thuiskantoor, van woensdagavond naar sporadische vrijdagavond en van commissievergaderingen met goudgele rakkers naar bila’s met koffie. Herkenbare situatie? Om je nieuwe burgerlijkheid toch nog een beetje het vertrouwde paars-geel te geven en het Nunspeter Octaaf levende te houden, mag je eindelijk lid worden van de RVON!

Om deze heugelijke nieuwe fase te vieren, nodigen we je op zaterdag 7 november om 19:45 van harte uit voor een bierproeverij, georganiseerd in samenwerking met Café Van Ouds! Gezien de huidige situatie zal deze proeverij volledig online plaatsvinden. Ook hoef je voor deze proeverij geen uren staan te zoeken in de schappen van de supermarkt om de hoek, want de geselecteerde bieren bestellen wij voor je. Tijdens het inschrijven kan je aangeven of je deze wilt laten bezorgen op een adres in Nijmegen of wilt komen ophalen op een nader bekend te maken locatie in Nijmegen of Utrecht.

Meer informatie over de avond volgt na inschrijving.

  Naam

  E-mailadres

  Ben je lid van de RVON?
  JaNee

  Schrijf je snel nog in via rvon.nl/wordlid

  Ik wil mijn bierpakket:

  Vul hier het adres in waar het bier geleverd mag worden. Tip: ga je samen met clubgenoten zitten? Laat je bier dan ook daar leveren!

  Informatie over de locatie volgt nog.

  captcha Schrijf de tekst hiernaast over

  Gegevens

  Datum:
  7 november 2020
  Tijd:
  19:45 - 22:30
  Kosten:
  Gratis

  Locatie

  Online

  Organisatoren

  RVON
  Café Van Ouds