Pagina
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwe leden activiteit

5 november 2016 @ 15:00 - 23:00

Zaterdag 5 november gaan we weer een mooie borreldag tegemoet! Voor iedereen die lid is geweest van N.S.V. Ovum Novum, of je nu wel of geen of nog geen lid bent van de RVON. Wees welkom, we vinden het leuk zoveel mogelijk mensen weer te zien!

We spreken om 15:00 af bij Café de Fiets. Er wordt een wijnproeverij verzorgd waarbij we de meest voorkomende wijnen in restaurants/cafés proeven. Daarbij krijgen we uitleg over het kiezen van de op dat moment voor jou juiste wijn, in combinatie met je gerecht bijvoorbeeld.

Na de proeverij zullen we verder borrelen en verzorgen we eten. Vanaf 20:00 gaan we verder op de sociëteit alwaar Feest Against The Machine weer een vet optreden voor ons gaat verzorgen. We zullen hier ook weer een fustje met elkaar delen.

Wij hebben er al veel zin in en hopen jullie weer in groten getale te mogen ontvangen! De activiteit is kosteloos, wel is het voor ons handig om te weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen i.v.m. de wijnen en het eten. Schrijf je daarom even in via dit formulier.

Je kunt het op het formulier ook aangeven als je niet op tijd kunt zijn voor de wijnproeverij maar wel graag mee wilt eten. Op de sociëteit vanaf 20:00 zijn ook alle leden van Ovum van harte welkom om met ons te komen borrelen en feesten!

Gegevens

Datum:
5 november 2016
Tijd:
15:00 - 23:00