Pagina
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lustrumgala N.S.V. Ovum Novum

23 mei 2015 @ 15:00 - 24 mei 2015 @ 03:00

50€

Traditiegetrouw zal de N.S.V. Ovum Novum dit jaar de lustrumweek afsluiten met een fantastisch gala. Het gala zal dit jaar plaatsvinden in Kasteel de Berckt te Baarlo. We starten de avond met een borrel waarbij bier, wijn en fris afgekocht zal zijn. Vervolgens zal er een driegangendiner geserveerd worden waarbij wederom bier, wijn en fris afgekocht zal zijn. Aansluitend zal tijdens het gala bier, wijn, binnenlands gedestilleerd en fris afgekocht zijn en kunt u dansen op de hitjes van Bandje Speciaal en de beats van DJ Miss BontBeats! Tijdens het hele gala zal er een fotograaf zijn die tijdens de borrel en het diner foto’s zal maken en die tijdens het gala de zogenaamde portretfoto’s zal maken. Deze foto’s zullen na afloop gratis beschikbaar zijn. Zoals begin dit jaar beloofd is, is er dit jaar de optie om na afloop van het gala in het kasteel te overnachten. U hoeft dus niet nog met de bus naar huis, maar ligt binnen vijf minuten in een heerlijk bed. Natuurlijk wordt er de volgende dag voor een heerlijk ontbijt in de binnentuin gezorgd.

Het gala zou niet hetzelfde zijn zonder reünisten en daarom willen wij u bij dezen graag uitnodigen voor dit fantastische evenement.

Het gala zal plaatsvinden op zaterdag 23 mei en zondag 24 mei. Voor het gala hebben we drie opties:

  1. Gala, diner en overnachting.

Voor de mensen die voor deze optie kiezen zullen de bussen om 16.00 bij Ovum vertrekken. U geniet dan van de borrel, een heerlijk diner, het gala en blijft als kers op de taart ook nog eens overnachten. De bussen zullen op zondag om 13.30 weer teruggaan.
Deze optie kost voor reünisten €99, voor oud-leden kost dit €114.

  1. Gala en diner.

Voor de mensen die voor deze optie kiezen zullen de bussen om 16.00 bij Ovum vertrekken. U geniet dan van de borrel, een heerlijk diner en het gala. De bussen zullen zaterdagnacht om 3.00 weer teruggaan.
Deze optie kost voor reünisten €79, voor oud-leden kost dit €94.

  1. Gala

Voor de mensen die voor deze optie kiezen zullen de bussen om 20.45 bij Ovum vertrekken. U geniet dan alleen van het fantastische gala. De bussen zullen ook hier zaterdagnacht om 3.00 weer teruggaan.
Deze optie kost voor reünisten €50, voor oud-leden kost dit €65.

Mocht u voor optie 1 kiezen, vragen we u om alvast een indicatie te geven of u met uw date of met uw jaarclub, genootschap of verticale wilt slapen. Dit in verband met het aantal beschikbare kamers. Let op: dit is dus niet definitief! Een week voor het gala kunt u mailen met wie u in een kamer wilt slapen.

INSCHRIJVEN
U kunt zich tot 8 mei 2015 opgeven voor dit evenement door naar galacommissieovumnovum@gmail.com het volgende te mailen:

  • Uw naam
  • Uw rekeningnummer
  • De optie van uw keuze
  • Hoeveel kaartjes u wilt bestellen
  • Eventuele voedselintoleranties
  • Met wie u wilt slapen (date, jaarclub, genootschap of verticale)

Gegevens

Begin:
23 mei 2015 @ 15:00
Einde:
24 mei 2015 @ 03:00
Kosten:
50€

Locatie

Kasteel de Berckt
De Berckt 1
Baarlo, 5991 PD Nederland
+ Google Maps