Ovum Novum Career Event 2017

Standaard

Namens de Reünistencommissie, het RVON-bestuur en het Ovumbestuur willen wij jullie uitnodigen voor het eerste Career Event van Ovum Novum. Het evenement zal plaatsvinden op 30 september van 14:00 – 19:00 uur in het Honigcomplex te Nijmegen.

Op het career event zijn zowel (oud-)leden als reünisten uitgenodigd om met elkaar een leuke dag te beleven, waarbij netwerken centraal staat. Er is een openingslezing, een bedrijvenmarkt, en er zijn workshops. Dus, wil jij je carrière een nieuwe boost geven door met medereünisten te netwerken of wil je nieuw Oviaal talent leren kennen dan is dit evenement wat voor jou. Deelname is geheel gratis! Opgeven is mogelijk via onderstaande links.

Meer informatie over het evenement, de rol van de reünist alsook sponsormogelijkheden zijn te vinden in de sponsorbrief.

Schrijf je in via onderstaande formulieren:

Aanmelden als deelnemer
Aanmelden als bedrijf