16 april – Voorjaarsactiviteit

Standaard

Wat gaan we doen? Deze keer hebben we twee activiteiten gepland staan. We verzamelen om 12:00 voor de enige echte Utrecht Underground stadswandeling (zie ook http://www.utrechtunderground.nl/). Dit is een wandeling in de Utrechtse binnenstad, verzorgd door een (ex-) dak- of thuisloze. Een wandeling om niet snel te vergeten! Je leert over het levenop straat verteld door (ex-) daklozen en (ex-) drugsverslaafden die dit harde leven zelf geleefd hebben en nu op professionele wijze hun talenten inzetten als betaalde Stadsgids. Naar wij begrepen hebben enorm indrukwekkend, je leert Utrecht eens van een andere kant kennen!

Na de wandeling starten we om 15:00 met een high wine aan een van de Utrechtse grachten, dat kan alleen maar gezellig worden! Hopelijk is het zonnetje er ook bij, dan kan onze dag niet meer stuk.

Schrijf je hier in voor deze dag

Kortom: zijn de activiteiten in Nijmegen soms net te ver weg voor je? Grijp dan nu je kans en meet ons 16 april in het midden van het land. Wij hebben er alvast zin in en hopen jullie weer in groten getalen te mogen ontvangen. De activiteit is alleen toegankelijk voor leden van de RVON en daarmee ook kosteloos. Nog geen lid? Schrijf je in op https://rvon.nl/wordlid/ en ga met ons mee de 16e!