Bestuurslid gezocht!

Standaard

Op 29 januari 2016 heeft de Algemene Ledenvergadering van de RVON plaatsgevonden. Tijdens deze ALV is de samenstelling van het bestuur van onze vereniging aangepast. Frerik Meijer is de nieuwe voorzitter. Oud-voorzitter Steef Arts blijft in het bestuur als Assessor Party. Rozemarijn van Lieshout heeft bestuur verlaten. Dit betekent dat er een positie in het bestuur vrij is. 

Op de ALV is ook besproken dat de wisseling in het bestuur van de RVON frequenter gaat plaatsvinden. We willen niet meer een volledig bestuur aanstellen maar op de plekken waar nodig is nieuwe bestuurders aanstellen en alle plekken jaarlijks verkiesbaar maken. Zo kunnen bestuurders die aan willen blijven, ook aan blijven voor een langere tijd. We hopen dat op die manier de kennis van de zittende bestuurders geleidelijk over gaat naar de nieuwe bestuurders en dat niet een volledig nieuw bestuur het wiel opnieuw hoeft uit te vinden.

Met het bovenstaande in het achterhoofd willen wij graag deze zomer op een extra ALV een nieuwe bestuurder aanstellen die de plek van Rozemarijn gaat opvullen. Lijkt het jou leuk om de RVON vooruit te helpen, groter te maken en mooie activiteiten voor oud-leden van Ovum Novum te organiseren. Neem dan contact op met onze voorzitter. Het maakt niet uit welke functie en/of je taak wilt gaan vervullen.