Geslaagde borrel in Den Bosch

Standaard

Vrijdag 23 januari 2015 organiseerden Maud Homan en Dion Vermariën een oud-leden borrel voor Ovum Novum in Den Bosch. Deze borrel was zeer geslaagd. Er waren leden van veel verschillende jaargangen van Ovum die samenkwamen in Café De Unie. Onder het genot van een hapje en een drankje werden oude herinneringen opgehaald en toekomstplannen gedeeld. De fanatiekelingen eindigden de avond diep in de nacht in Café Reinders.

De RVON ondersteunt deze lokale initiatieven graag. Het is voor het bestuur niet mogelijk om in verschillende steden dit soort borrels zelf te organiseren maar wij kunnen via de site, facebook en twitter natuurlijk wel aan promotie doen en wij zorgen ook voor een financiële bijdrage. Wil jij ook een ‘lokaal initiatief’ starten. Neem dan contact met ons op!